9 maj

Ja men hej bloggen!
 
Nu var det ett tag sedan, igen. Sedan min kamera gick sönder så är det faktiskt inte lika roligt att blogga. Det är ju själva kollage-grejen som är så roligt när man gör blogg, text OCH bild. Nåväl, bjuder på en gammal bild som kapslar in hur jag känner mig idag. Trött, tung i huvud och kropp och lite uppgiven över allt som "måste" göras här hemma. Och själv har jag ringt in sjuk till jobbet för första gången. 
 
Livet rullar på i en odramatisk takt. Jag jobbar, Emanuel är hemma, Kerstin går på förskolan och småttingarna lallar omkring och gör inget vettigt alls om dagarna. De bara är. Tryggve har fått plats på Kerstins förskola i höst och det känns både bra och dåligt, som det oftast gör gissar jag. Nora blir hemma ett tag till. 
 
Jag funderar på vart vi ska bo. För att det ska kännas värt att flytta vill jag att två krav uppfylls: det ska finnas minst ett rum mer än vad vi har nu (alltså mins en 4:a) och det ska vara en lägenhet på markplan med en uteplats och gräsplätt. Annars kan det va, vi har anpassat vårt lilla trånga boende tillräckligt bra för att man ska stå ut i väntan på det bästa. Mitt drömboende håller just nu på att rustas här i Vivalla, men som vanligt har vi inte tillräckligt med köpoäng hos ÖBO för att få just en sådan lägenhet jag önskar. Jaha, så när man inte ens kan växla upp till ett större och bättre boende i Vivalla, då vet jag faktiskt inte vad eller hur vi ska göra. Här krävs det ju generellt färre köpoäng, men nu sitter vi ganska fast. Det löser sig nog med tiden, men har man inte råd att köpa eget så är man ganska fast i den här staden.
 
 
Visa fler inlägg